/Reijershofje-Kinderopvang-Gastouder-Boskoop

Het Reijershofje

Gastouderopvang in Boskoop - een tweede Thuis


Reijershofje Gastouderopvang heeft een visie

Kinderen waarvan de ouders willen kiezen voor kleinschalige opvang in gezinsverband zijn van harte welkom in het Reijershofje en zullen zich daar thuis voelen.

Belangrijke aandachtspunten zijn een warme, veilige, huiselijke omgeving, ritme door de dag heen, continuïteit, individuele aandacht en een persoonlijke kijk op ieder kind, waarbij een goede relatie tussen de ouders en mij voorwaarde is. Natuurlijke materialen en zoveel mogelijk biologische voeding zullen in het Reijerhofje aanwezig zijn.

De antroposofische visie is voor mij een leidraad in de omgang met de kinderen. Maar alle kinderen waarvan de ouders willen kiezen voor kleinschalige opvang in gezinsverband zijn van harte welkom in het Reijershofje en zullen zich daar thuis voelen.

Vertrouwd en herkenbaar

De kinderen zullen iedere dag naar buiten gaan. In onze grote tuin staat een speelhuis en 's zomers is er een flinke zandbak. Spelen met natuurlijke materialen, liedjes zingen, lekker vies mogen worden, maar ook in alle rust voorlezen, het brooddeeg kneden om zelf een broodje te bakken, zaadjes zaaien in het voorjaar en natuurlijk iedere dag de kipjes voeren, dat zullen herkenningspunten zijn bij mijn kinderopvang. Het hoort er allemaal bij.

Binnen zal het warm en gezellig zijn en is er volop ruimte om heerlijk te spelen met het houten speelgoed of te genieten in het knusse speelhuis.


Speelgoed bij Reijershofje-Kinderopvang-Gastouder-Boskoop

Gastouderopvang
Het Reijershofje

Elly van Tol

Reijerskoop 161
2771 BH Boskoop

T  06 - 27 097 665
M info@reijershofje.nl